Апеляційний суд призначив новий розгляд справи Василя Гнатюка, обвинуваченого у вбивстві

Апеляційний суд Хмельницької області 6 вересня скасував ухвалу про повернення обвинувального акта щодо неповнолітнього хлопця з Тернопільщини. Його обвинувачують в умисному вбивстві, поєднаному із насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу). Відтак, призначили новий розгляд цієї справи в Тернопільському міськрайонному суді.

 

Нагадаємо, у червні минулого року у міськрайонному суді Тернопільщини справу розглянув суд присяжних – 2 судді і 3 присяжних. Під час підготовчого засідання сторона захисту заявила клопотання повернути обвинувальний акт прокурору, оскільки документ не відповідає вимогам закону. Таке клопотання служителі Феміди задовольнили.

 

Прокурор та захисник з ухвалою суду не погодилися і подали апеляційні скарги. Верховний Суд скерував справу на розгляд до Апеляційного суду Хмельницької області. Повний текст ухвали оголосять 10 вересня о 10.00.  Раніше апеляційний суд вже продовжував обвинуваченому строк тримання під вартою до 19 жовтня 2018 року. За повідомленням прес-служби суду.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Неподалік Підволочиська водій на швидкості в’їхав в електроопору

Наступна стаття

«Не гірші, ніж американські», – тернополяни про вітчизняні фільми (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.