Двоє молодих хлопців загинули у ДТП поблизу Зборова. Наживо з місця аварії

Двоє молодих хлопців загинули та одна людина травмована – наслідки аварії, яка трапилася сьогодні о 6-й годині ранку на Тернопільщині. На автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава Руська» неподалік Зборова зіштовхнулися два автомобілі – “Mitsubishi Outlander” і “Volkswagen Golf”. За попередньою інформацією, один із водіїв не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу.

 

Очевидці кажуть, машину занесло через дорожнє покриття, дорога встелена грубим щебенем. За їх словами, загиблі – 21-річний і 38-річний жителі Зборова та Озерянки. Вони знаходилися разом в одному автомобілі. Керманича іншої автівки госпіталізували у Зборівську центральну районну лікарню. Він у важкому стані.

 

На місці ДТП перебуває знімальна група Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Онлайн трансляцію ви можете подивитися також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

На Тернопільщині однорічний хлопчик ошпарився кип’яченим молоком

Наступна стаття

На Борщівщині зникла безвісти 83-річна бабуся

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.