Неподалік Підволочиська водій на швидкості в’їхав в електроопору

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 вересня близько 23 години в селі Медин Підволочиського району. Про аварію у поліцію повідомила місцева жителька.

 

Правоохоронці встановили, водій автомобіля “ВАЗ 2108”, житель села Гнилиці, прямуючи в напрямку селища Підволочиськ, не обрав безпечної швидкості. Не впоравшись з керуванням, він в’їхав в електроопору на узбіччі дороги.

 

Внаслідок дорожньої пригоди 21-річний кермувальник з переломом лівого плеча доправлений до районної лікарні. Незначні тілесні ушкодження отримав і 27-річний пасажир, він від госпіталізації відмовився.

 

У водія взяли забір крові на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють детальні причини ДТП. Повідомляє Поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополяни у Києві вимагали реформувати виборчу систему (Відео)

Наступна стаття

Апеляційний суд призначив новий розгляд справи Василя Гнатюка, обвинуваченого у вбивстві

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.