Селяни на Тернопільщині перекрили дорогу міжнародного значення (НАЖИВО)


Жителі села Озерна перекрили трасу міжнародного значення «Львів-Тернопіль», що пролягає через їхній населений пункт. Люди вимагають зробити безпечною ділянку дороги, яка «йде» через село. Кажуть там часто стаються ДТП, а світлофору – немає.

 

Подібну акцію селяни організовують вдруге. У лютому дорогу перекрили всього на 20 хвилин. Аби заспокоїти людей, до них приїхали представники влади та служби автомобільних доріг. Обіцяли розібратися у ситуації. Селяни твердять – досі без результату. Тому налаштовані на радикальні методи.

 

– Влада ніяк не відреагувала на звернення людей, і на ті обіцянки які дали ще у лютому. Тому будемо боротись радикальними методами! Ми впевнені Озерна виборе все – і це буде наша спільна перемога. Наше село матиме і освітлення, і водостоки, і тротуари, – кажуть місцеві мешканці.

 

– Відколи в Озерні зробили добру дорогу, автівки їздять на шаленій швидкості і ДТП стаються часто, – голова Озернянської сільської об’єднаної територіальної громади Богдан Наконечний. – Тому вимагаємо встановлення світлофору.

 

На місці події працює знімальна група Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Подію транслюють НАЖИВО.

 

 

 

 

Попередня стаття

Глобальне потепління: Тернопільщину чекають суттєві погодні зміни

Наступна стаття

На Тернопільщині однорічний хлопчик ошпарився кип’яченим молоком

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.