На Тернопільщині під час погрузки сміттєвоз насмерть переїхав водія

Нещасний випадок трапився сьогодні близько 7 години ранку на Тернопільщині. Під час виконання службових обов’язків загинув працівник місцевого ККП Когут Леонід.

 

За словами очевидців, “ЗІЛ”, який належить Бучацькому ККП, покотився під час погрузки сміття і роз’їхав водія цього ж автомобіля. Керманич намагався зупитини вантажівку, але авто наїхало начоловіка.  Потрапивши під колеса, потерпілий помер на місці.

 

“ЗІЛ” зупинився, в’їхавши у найближчоме дерево, яке знаходилося за кілька метрів від дитячого садка “Теремок”. Триває слідство. Повідомляє Бучацький Інформацій Портал.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі львів’янин обікрав автомобіль, припаркований біля супермаркету

Наступна стаття

На Тернопільщині затримали таксиста, який торгував наркотиками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.