На Тернопільщині затримали таксиста, який торгував наркотиками

На забражчини затримали 29-річного таксиста, який торгував канабісом. Правоохоронці задокументували факт продажу дози одному з клієнтів. За два грами канабісу наркоторговець отримав три сотні гривень. Окрім цього, в автомобілі таксі були виявлені ще декілька підготовлених до продажу доз.

 

– Правоохоронці продовжують встановлювати осіб, які могли купувати у таксиста коноплю, а також джерело походження наркотичної речовини. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Йому інкримінують злочин передбачений часиною 2 статті 307 Кримінального кодексу –  незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, – повідомляють у відділ комунікації поліції Тернопільської області

Попередня стаття

На Тернопільщині під час погрузки сміттєвоз насмерть переїхав водія

Наступна стаття

У Тернополі на дитячий майданчик впало дерево (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.