Посольство закликало Британію ввести безвіз для українців

У посольстві України у Великій Британії висловили сподівання, що Сполучене Королівство слідом за 90 країнами теж скасує візи для українців. Про це йдеться у Twitter диппредставництва, передає УНН.

 

«Україна посідає 24-е місце в рейтингу Global Passport Power Rank 2018, 34 позиції вгору порівняно з 2017 роком, коли вона на 30-й сходинці. 90 країн мають безвізовий режим з Україною, і ми сподіваємось, що Велика Британія зрештою теж якнайшвидше буде в цьому списку», – сказано у повідомленні.

 

Нагадаємо, у липні за словами посла України в Лондоні Наталії Галібаренко, Велика Британія була не готова до запровадження безвізового режиму з Україною.

 

Попередня стаття

У Тернополі на дитячий майданчик впало дерево (Фото)

Наступна стаття

«Громадський бюджет-2019»: тернополянам радять не втратити шанс

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.