У Тернополі львів’янин обікрав автомобіль, припаркований біля супермаркету

У Тернополі невідомий пограбував автомобіль жителя обласного центру. Чоловік припаркував транспорт на стоянці біля супермаркету та пішов у справах. З автівки крадій поцупив pover bank, відеореєстратор та барсетку, яку власник зберігав 100 євро і документи. Порожню барсетку згодом знайшли за межами Тернополя.

 

Правоохоронці зловмисника затримали. Ним виявився житель Львівської області. Автомобіль тернополянина він відчинив шляхом підбору ключа. Крадієві, який раніше вже мав неприємності з законом, інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка. Повідомляє Поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Духовенство і віруючі УПЦ покинуть Почаївську лавру лише в гробах, – ігуменя Серафима

Наступна стаття

На Тернопільщині під час погрузки сміттєвоз насмерть переїхав водія

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.