Солодкому подарунку від “МедіаТОРа” радітимуть діти, – тернополянка Світлана Швороб

Солодкий та запашний подарунок нещодавно вже вкотре розіграв “МедіаТОР” серед своїх глядачів. Переможницею медового розіграшу до Спаса стала Світлана Швороб з Тернополя. Жінка не приховуючи радісних емоцій каже, хотіла виграти цей солодкий подарунок, аби потішити дітей. Їх у неї троє.

 

Участь у різних розіграшах бере часто, але пощастило вперше. “МедіаТОР” дивиться, за новинами стежить, тож завжди у курсі всіх подій, – додає пані Світлана.

 

– Дуже хотіла виграти, понести до церкви на Спаса. Участь дуже часто беру у таких всяких розіграшах, але досі нещастило. Це – перший раз виграла. “МедіаТОР” дивлюся, дуже подобається, вже всіх вас знаю. Подарунок будуть їсти діти. Зараз вони у селі. Приїдуть – будуть радіти, – каже Світлана Швороб.

 

Медовий подарунок для розіграшу “МедіаТОРа” презентувала власниця фірмового магазину домашньої консервації «Fruit Art» Ольга Навроцька. У магазинах цієї торгової марки можна придбати не лише таку ж баночку меду з горішками та сухофруктами, а й багато іншої ексклюзивної продукції. Тут кожен поціновувач смачненького знайде собі щось особливе і неповторне.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі розшукують магазинного крадія (Відео)

Наступна стаття

У Чорткові під час суперечки чоловік підстрелив знайомого

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.