У Тернополі розшукують магазинного крадія (Відео)

Тернополян просять допомогти розшукати та встановити особу зловмисника. Сьогодні близько 10:47 години невідомий пограбував магазин “Остер”, що знаходиться на вулиці Карпенка, 22а. Чоловік викрав з прилавку дві баночки червоної ікри, загальною вартістю понад 500 гривень. Момент крадіжки зафіксувала відеокамера, встановлена у приміщенні. Інформацію про злочин та відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбук Назар Сичевський.

 

– Привіт друзі, колеги, знайомі та просто колеги які є у facebook, сьогодні в магазині було вкрадено 2 банки ікри на суму понад 500 грн, прошу вас поширити відео може хто впізнає покидька… якого потрібно зловити та наказати… Дана ситуація трапилась сьогодні о 10:47 за адресою Карпенка 22а супермаркет “остер”… Прошу про максимальний репост…, – написав Назар Сичевський.

 

підготувала Людмила Маліброда

Фото Назар Сичевський

Попередня стаття

На Тернопільщині пропав пацієнт психоневрологічного диспансеру

Наступна стаття

Солодкому подарунку від “МедіаТОРа” радітимуть діти, – тернополянка Світлана Швороб

4 Comments

    Avatar
  • Найголосніше кричить “Злодій!!!” сам злодій.

  • Avatar
  • Самі ж обкрадають кожного купця.

  • Avatar
  • Згідна ! Працювала в цьому магазині 2 місяці ( не на касі)! Прийшлось розрахуватися за сімейними обставинами !’БІЛОБРИСА” бугалтерка не додала 1800 гр зарплати( з її слів в мене недостачі не було) О ТАК ТУТ НАЧАЛЬСТВО МАЄ ЗА ЛОХІВ І ПОКУПЦІВ І ПРОДАВЦІВ!

  • Avatar
  • А ЩЕ З ЦЬОГО МАГАЗИНУ ПОДАТКОВІ ВОЗЯТЬ”СИРНИК ”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.