На Тернопільщині відкрили інклюзивно-ресурсний центр

У Шумську відкрили сучасний інклюзивно-ресурсний центр. Він розміщений на базі Шумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Вже найближчим часом у цьому закладі розпочнуть навчання 46 місцевих дітей.

 

У центрі створили комфортні умови для навчання дітей з особливими освітніми потребами – кімнати облаштували новими меблями, сучасною технікою та обладнанням для корекційних занять. Він має кілька освітніх осередків, зокрема, для занять лікувальною фізкультурою, а також куточок для відпочинку.

 

Для ефективного розвитку вихованців з дітьми працюватиме дефектолог, логопед, психолог та корекційний педагог. Вони також надаватимуть всебічну допомогу батькам щодо подальшого розвитку дитини. Повідомляє МОН.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік незаконно видобував камінь-пісковик

Наступна стаття

Псевдопрацівник банку пограбував жителя Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.