Україна зміцнила позиції в рейтингу паспортів світу

Паспорт України піднявся на 8 позицій у рейтингу паспортів світу Global Passport Power Rank 2018, що визначає країни, громадяни яких можуть скористатися найбільшою кількістю безвізових поїздок.

 

Відповідно до рейтингу, паспорт громадянина України посідає 24 місце і дозволяє відвідати 90 країн без віз, ще в 41 країні візу можна оформити по прибуттю. У 67 країн (наприклад, в Японію, Велику Британію, Сполучені Штати та Китай) українці мають оформлювати візу завчасно.

 

Український паспорт в рейтингу межує з документами Антигуа і Барбуда та Тринідадом і Тобаго (23 місце) та Маврикію і Венесуелою (25 місце). На першому місці – Сінгапур. Громадяни Сінгапуру можуть відвідати 127 країн без віз. В минулому році Україна в рейтингу була 32, а станом на січень 2017 року (до початку дії безвізового режиму з країнами ЄС) Україна посідала 46 місце.

 

Попередня стаття

У Тернополі продовжують демонтувати незаконну рекламу

Наступна стаття

Тернополяни платитимуть більше: “Укрпошта” підвищила тарифи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.