У тернопільській багатоповерхівці викрали двигун ліфта

У Тернополі на вулиці Корольова 8 не працює ліфт. Причина несправності підйомника – викрадення двигуна. ПМП «СОВР» направлено прохання до міського голови, про включення в додаткові списки на проведення капремонт цього ліфта. Прохання, задоволено.

 

У підприємстві наголошують: жителі Тернополя також мають бути уважними до свого спільного майна, оскільки такого роду крадіжка займає якийсь час, злодій не міг непоміченим пробратися у машинний відсік та винести доволі важкий та габаритний двигун. Крім того, крадіжка кількох двигунів у одному будинку свідчить про те, що до цього може бути причетним хтось із жителів будинку, втім мешканці Корольова, 8 не поспішають допомагати поліції вийти на слід злочинця. Повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Попередня стаття

На Тернопільщині продають протерміновані продукти з пліснявою

Наступна стаття

Нові спалахи сальмонельозу зафіксовані на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.