На Шумщині шукач металобрухту розкопав понад півсотні боєприпасів

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Шумщині місцевий житель під час пошуку металобрухту натрапив на небезпечну знахідку. У лісосмузі поблизу села Вілія він знайшов 65 одиниць боєприпасів. За попередньою інформацією, це артилерійські снаряди, калібром 45 мм, часів Другої світової війни.

 

На місце події виїжджали піротехніки ДСНС. Вони детально обстежили територію, а всі виявлені вибухонебезпечні предмети вилучили. В подальшому снаряди будуть знищені в безпечному місці, шляхом контрольованого підриву.

 

Всього з початку року на Тернопільщині виявили 612 застарілих боєприпасів, часів минулих воєн. Повідомляє Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині ветеран ОВС допоміг затримати розкрадача церков

Наступна стаття

У Тернополі розшукують водійку, яка втекла з місця ДТП (Відео +18)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.