Екранізація повісті Кузьми «Місто, в якому не ходять гроші» вийшла у прокат (Відео)


 

Стрічка за повістю Кузьми «Місто, в якому не ходять гроші» вийшла в широкий прокат,- пише сайт Читомо.

 

Режисеркою фільму виступила Ганка Третяк. Київська прем’єра відбулася 12 вересня у кінотеатрі «Жовтень». 13 вересня стрічка вийшла в широкий прокат у 35 містах України.

 

Головна героїня – Аліса, і на її долю випаде небезпечна мандрівка в особливу «країну чудес». Аліса переживає один з найтяжчих періодів життя: звільнили з роботи, хлопець пішов до іншої, вона в усьому розчарована і не розуміє, як жити далі. Тиняючись квартирою, знаходить якийсь квиток на потяг. Походження квитка невідоме, вказана в ньому станція – теж. Але Аліса вирішує, що це знак, і вирушає у таємничу подорож.

 

Нагадаємо, що повість «Місто, в якому не ходять гроші» вперше вийшла у видавництві «Фоліо» у 2006-му році.

 

Попередня стаття

Агрохолдинг «МРІЯ» запрошує на родинний медовий фестиваль (Відео )

Наступна стаття

У Тернополі мешканця багатоповерхівки госпіталізували через бійку з хуліганом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.