Росія “прив’язала” Тернопільщину до справи про збиття пасажирського “Боїнга” (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=8Oym9pDe2ek
Пропагандисти Кремля запустили черговий фейк . Цього разу він торкнувся Тернопільщини. У російському Міністерстві оборони заявили, що ракета, якою збили пасажирський “Боїнг”, одразу після виробництва була передана Україні. Більше того, начебто вона навіть знаходилася на озброєнні Теребовлянської військової частини, яку розформовали у 2004 році. Голова Тернопільської обласної держадміністрації Степан Барна цю інформацію спростовує, називає її фейком та просить людей не “вестися” на ці провокації.

 

– Новини про заяву російського Міністерства оборони переповнюють інтернет-простір. Нібито «український слід» у справі МН17… Нібито ракета, яка збила «Боїнг-777» належить Збройним силам України… Нібито навіть перебувала вона на озброєнні Теребовлянської військової частини, яка була розформована у 2004… То ж треба, щоб яка слава й без того славному містечку прийшла через десять років! 

 

Не те, щоб це зовсім не очікувано… Адже така уже вона – політика Кремля – зводиться завжди до одного: дезінформація та створення ілюзії нормального життя. Бо чого нам лише вартує їхній «порятунок російськомовного населення» на Донбасі?!

 

Тому стверджувати з боку Російської Федерації, що ракета, яка вбила майже 300 осіб, належить Збройним силам України, це те ж, що стверджувати, що на Донбасі немає регулярних російських військ. Час нам уже мати імунітет до чергових фейків Кремля. 

 

Хоча, всьому свої причини… Приміром, днями Глава держави Петро Порошенко висунув тезу про намір зафіксувати курс на НАТО в Конституції. А це, за його словами, дозволить «помахати рукою Москві: «до свиданья, наш ласковый миша, возвращайся в свой сказочный лес!». То, може, це така у них реакція? Відповідь на те, що Україна щораз тим далі від Московії? Бо ж, згадаймо, плач та істерики – це типова реакція маленької дитини на відмову придбати їй іграшку, яка їй пригледілася. А що робити, коли вже й істерики неефективні? Правильно! У випадку з Кремлем – це братися за «зброю» найбільш йому характерну – брехню та провокації! Не ведіться на ці маніпуляції, бо вони отруюють мозок!, – написав у своєму пості Степан Барна.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

У Тернополі мешканця багатоповерхівки госпіталізували через бійку з хуліганом

Наступна стаття

На Тернопільщині згорів екскаватор

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.