На Борщівщині син пограбував та побив рідну матір

По зникнення кількох сотень гривень повідомила поліцейських жителька Борщівщини. Потерпіла повідомила, що підозрює у крадіжці 26-річного сина, який полюбляє алкоголь. Жінка зазначила, що молодик вже неодноразово спокушався на її майно.

 

Правоохоронці підтвердили, що допоки матері не було вдома, її син, який мешкає окремо, через вікно проник до будинку та витягнув із шафи гроші. Затриманий у скоєну зізнався та розповів, що материні кошти витратив на алкоголь.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.1 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка.  Окрім цього зараз у суді слухається справа, у якій він є звинуваченим в побитті матері та сестри. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині похресниця Ванги ошукала людей майже на мільйон

Наступна стаття

Сільський голова зливала нечистоти у Дністровський каньйон (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.