У Тернополі впіймали п’яного водія з підробленими документами

У Тернополі на вулиці Привокзальна через порушення правил дорожнього руху поліціанти зупинили автомобіль марки VOLKSWAGEN.  Під час перевірки документів патрульні виявили, що 45-річний водій автівки – нетверезий. Окрім цього, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містило ознаки підробки.  При перевірці по базі даних інспектори встановили невідповідність VIN-коду.

 

Водієві-порушнику поліціанти запропонували пройти тест на визначення ступеню сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі, на що останній відмовився у присутності двох свідків. На керманича склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Також на місце зупинки транспортного засобу викликали слідчо-оперативну групу. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Чортківчани протестують проти встановлення громадської вбиральні (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі ліквідували стихійне сміттєзвалище, на яке скаржилися жителі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.