24-25 вересня у Тернополі відбудеться День діалогу з владою

24-25 вересня у Тернополі відбудеться День Діалогу з владою. Цей захід є традиційним, його організовують щороку. День діалогу – це майданчик для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

 

У Дні діалогу візьмуть участь близько 350 представників  органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

 

Цьогорічний День Діалогу буде присвячено обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування.

 

Місце проведення: м. Тернопіль,  Український дім «Перемога» (вул. Шевченка, 27)

Початок – 12:00 години, реєстрація учасників з 10:45 години.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Майже дві сотні селян на Тернопільщині отруїлися. Кажуть, через кроплення полів

Наступна стаття

Тернопільським депутатам варто доопрацювати рішення про оплату за дитсадки, – нардеп Тарас Пастух (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.