Через громадську вбиральню у Чорткові побили журналіста

Вчора, 19 вересня,  чортківський підприємець Михайло Вонсович  побив журналіста районної газети Тараса Зайця. Конфлікт стався через встановлення у центрі міста громадської вбиральні.

 

Напередодні побиття Тарас Заяць написав кілька коментарів під постом ГО “Альтернатива-Чортків” на сторінці у Фейсбук, у яких підтримав встановлення “скандальної” громадської вбиральні у Чорткові.

 

Ситуацію з побиттям журналіста прокоментував міський голова Чорткова Володимир Шматько. Чиновник засудив агресивні дії Михайла Вонсовича.  У своїму пості в Фейсбук Володимир Шматько публічно звернувся до керівників правоохоронних органів Тернопільської області та району з проханням провести об’єктивне розслідування цього злочину.

 

– Сьогодні в день, в центрі, житель міста, підприємець який торгує велисопедами в будівлі колишнього кінотеатру «Мир» Вонсович Михайло напав з кулаками і побив журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Taras Zaiats. Мовляв? за публічну позицію Тараса в соціальних мережах про місце встановлення першого громадського туалету в Чорткові.

 

Засуджую вияв агресії від цього «чоловіка» і як міський голова Чорткова, публічно прошу керівника обласного управління поліції Олександра Богомола і районного Мельника Анатолія провести об’єктивне розслідування. 

 

І фотодоказ факту погрози. А громадськість міста підтримати Тараса!! Прошу всіх добрих людей поширити, – написав міський голова Чорткова Володимир Шматько.

 

Нагадаємо, як повідомляли раніше журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, у Чорткові громадські активісти та жителі протестують проти встановлення у центрі міста громадської вбиральні. Адже, на їхню думку, задля цього потрібно зрізати дерева, а саме місце розташування цієї споруди суперечить санітарним нормам.

 

Довідка: Чортківський комбінат комунальних підприємств 11 червня підписав договір з ТОВ «Проф-Стейт» на поставку готової модульної громадської вбиральні у Чортків за 649 тисяч гривень.  Модульна громадська вбиральня – металева, антивандальна та утеплена. Вона складатиється з двох кабін, пристосованих для людей з інвалідністю та батьків з дітьми. Кожна кабіна міститиме туалет, умивальник, дзеркало, пеленальний столик та електросушку для рук. У надзвичайних випадках відвідувачі зможуть зв’язатися з диспетчером за допомогою тривожної кнопки. Заплатити за користування можна буде за допомогою купюроприймача.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

За групи продовженого дня тернополяни не платитимуть. Міський голова вибачився (Відео)

Наступна стаття

Сьогодні о 16:00 годині у центрі Тернополя перекриють вулиці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.