На Тернопільщині перехожі затримали на гарячому автомобільного крадія

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині перехожі допомогли поліціантам затримати автомобільного крадія. 29-річний житель району грабував транспорт серед білого дня. У момент, коли він вовтузиться вже біля авто, його помітили люди та завадили крадієві втекти з награбованим.

 

До чужого транспортного засобу підозрюваний проник, зламавши замок дверцят. З салону викрав продукти, інструменти та інші речі власника. Всі крадені речі у чоловіка вилучили.

 

Правоохоронці встановили, це не перший злочин, який вчинив затриманий. Молодик причетний ще до чотирьох крадіжок.

 

Затримали підозрюваного згідно з статтею 208 КПК. За усіма фактами незаконного заволодіння чужим майном, вчиненні ним, розпочато кримінальні провадження за статтею 185 ККУ. Повідомляє Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Форум українського Героя

Наступна стаття

У Тернополі деякі жителі підгодовують голубів, щоб потім їх з’їсти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.