На Тернопільщині розшукують психічно хвору жінку

На Тернопільщині правоохоронці розшукують 41-річну жительку села Комарівка. Оксана Вікторівна Колтунова близько місяця тому вийшла з дому і досі її місцеперебування невідоме.

 

Рідні повідомили, що жінка хворіє на психічні розлади. Спочатку вони намагалися самостійно розшукати зниклу, але не змогли і звернулися у поліцію.

 

Прикмети розшукуваної: на вигляд 40-45 років, зріст близько 165-170 см, худорлявої статури, волосся пряме, русяве. Була одягнена в штани темного кольору, коричневий светр та зелені капці.

 

Усіх, хто бачив зниклу або володіє будь-якою інформацією про її можливе місцезнаходження, поліцейські просять телефонувати за номерам у Бережанах (03548) 2-12-45, або на лінію «102». Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Шумщині посеред лісосмуги знайшли 350 боєприпасів

Наступна стаття

Форум українського Героя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.