Тернопільські школи повернуть батькам кошти, сплачені за групи продовженого дня

Групи продовженого дня у школах Тернополя будуть безкоштовні. Відповідно, батьки, які вже перерахували гроші за надані освітні послуги, можуть їх повернути.

 

Для цього необхідно:

– Подати заяву на ім’я керівника закладу про повернення коштів;

– В заяві обов’язково вказати реквізити банку (МФО та розрахунковий рахунок) заявника, на який повернути кошти;

– До заяви додати копію ідентифікаційного коду, квитанцію про оплату.

 

Відповідно до поданих заяв бухгалтерія закладу повертає кошти на вказані рахунки. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Нагадаємо, як повідомляли раніше журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, у Тернополі для батьків школярів відмінили плату за групи продовженого дня. Тернополяни за цю освітню послугу не платитимуть, – заявив міський голова Тернополя Сергій Надал у своєму відеозверненні.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополянин їхав у відпустку на море, а потрапив у поліцію

Наступна стаття

На Чортківщині через неподання декларації судитимуть двох екс-депутатів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.