У Тернополі затримали підозрюваного у вбивстві трьох людей Михайла Феськіва

Чоловіка, якого довго розшукували правоохоронці, затримали. Михайла Феськіва звинувачують у вбивстві трьох людей. Впіймати небезпечного злочинця патрульним вдалося 21 вересня близько 2-ї години ночі на вулиці Чехова у Тернополі. Інспектори під час патрулювання помітили особу, поведінка якої їм здалася підозрілою. Чоловік помітно нервував, оглядався та змінив напрямок руху.

 

Під час перевірки поліціанти встановили, що підозрілий чоловік – це 41-річний Феськів Михайло Петрович, який перебуває в розшуку за вчинення кримінального правопорушення, а саме за ч. 2 ст. 115 – Умисне вбивство: вчинене за попередньою змовою групою осіб.

 

Згідно ч. 3 ст. 45 ЗУ «Про Національну поліцію» до громадянина було застосовано спеціальний засіб кайданки. Особу затримали та доставили в Тернопільський відділ поліції для проведення подальших процесуальних дій. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Нагадаємо, журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” раніше повідомляли про розшук небезпечного злочинця, який причетний до вбивства у Тернополі. Михайла Феськіва оголосили в розшук ще 15 червня цього року. Чоловіка підозрюють у вбивстві трьох людей.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

21 вересня – День миру

Наступна стаття

У Кременці загинула пенсіонерка, жінка випала з вікна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.