У Центр Тернополя в’їзд лише за перепустками

З 23 до 25 вересня, у зв’язку з проведення Муніципального форуму Асоціації міст України, у центральній частині Тернополя буде частково обмежено рух автотранспорту.

 

Зокрема, в’їзд на бульвар Шевченка (біля УД «Перемога») буде здійснюватися за перепустками.  Водіїв просять вибачити за тимчасові незручності та заздалегіть обрати маршрут, – прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Нагадаємо, як вже повідомляли журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, 24-25 вересня у Тернополі відбудеться День Діалогу з владою. Цей захід є традиційним, його організовують щороку.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Чортківщині від вогню врятували сільський дитячий садочок

Наступна стаття

Отруєння 252 жителів одного із сіл на Тернопільщині розслідують у поліції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.