У лікарні померла Катя Кириленко – єдина дочка тернопільського військовослужбовця

Після виснажливої боротьби із хворобою на 22 році життя померла Катя Кириленко. Дівчина – єдина дочка тернопільського військовослужбовця, учасника АТО Олександра Кириленка. Про смерть Каті у соцмережі Фейсбук повідомила ГО “Спілка артилеристів України”.

 

“Із сумом повідомляємо, що після виснажливої хвороби на 22 році життя упокоїлася в Господеві єдина донька нашого побратима Катя Кириленко. Висловлюємо глибоке співчуття родині з приводу тяжкої передчасної втрати, поділяємо сум і тугу. Чин похорону відбудеться 25.09.2018р. у Сумській області на батьківщині Олександра. Нехай земля буде пухом Каті.”, – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, на 21 році життя Катерині Кириленко лікарі поставили діагноз – гостра мієлоїдна лейкемія (рак крові). Дівчина проходила курси хіміотерапії, лікувалася у гематологічному відділенні Тернопільської універсальної лікарні. Батько Каті служить в Тернопільській артилерійській бригаді.

 

Похоронять Катю 25 вересня на Сумщині, звідки родом її батько Олександр Кириленко.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття родині з приводу тяжкої непоправної втрати. Дуже гірко втрачати рідних і близьких, і нестерпно боляче, якщо нас залишають молоді, красиві і талановиті. Упокой Господи її душу. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У Тернополі зупинилися всі тролейбуси. Немає струму (Фото)

Наступна стаття

З’їзд міських голів до Тернополя – з протестом. Кличко підтримав активістів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.