ДТП на Тернопільщині: троє людей загинули, родина з Хмельниччини – у лікарні (Відео)


Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 вересня близько третьої години неподалік села Чорний Ліс Збаразького району. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулося два автомобілі. У результаті аварії загинули три людини.

 

За попередньою інформацією, 58-річний водій автомобіля марки ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в іномарку Volkswagen Polo. В наслідок удару керманич ВАЗу та його двоє пасажирів – 48-річна та 54-річна жінки загинули на місці події.

– Водій автомобіля ВАЗ, рухаючись у напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Polo. 02’53’’ + 03’06’’ В автомобілі ВАЗ, окрім водія, перебували два пасажири – жінки, які разом з водієм загинули на місці пригоди. Водій та пасажири Volkswagen Polo, одна з яких – неповнолітня, отримали ушкодження різного ступеня, – каже заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області Олександр Марченко.

 

В іномарці на момент аварії перебувала родина з Хмельниччини. Їх з травмами доправили до лікарні. Загрози життю родини немає. Правоохоронці встановлюють причину автопригоди. Одна з версій – кермувальник “Жигулів” заснув за кермом.

 

автор Людмила Маліброда

монтаж Тамара Вощило

Попередня стаття

На Тернопільщині вантажівка переїхала велосипедиста. Потерпілий – у реанімації

Наступна стаття

«Потрібен, щоб вберегти життя», – тернополяни про скасування жовтого сигналу світлофора (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.