На Тернопільщині студенти тричі перерізали горло одногрупниці

Трагедія трапилася 23 вересня на Тернопільщині. Троє студентів вищого професійного училища краю, серед яких двоє хлопців та дівчина, вирішили відпочити. Під час відпочинку між ними стався конфлікт. Один із хлопців схопив скло від розбитої бутилки і тричі порізав горло. Потерпілій вдалося врятуватися. Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її. Стан неповнолітньої – середньо-стабільний.

 

У поліції розповіли, двоє хлопців та дівчина відпочивали у закинутих приміщення. Неповнолітні розпивали пляшку горілки, яку запивали солодкою водою. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина.

 

Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палкою. Остання захищалася. Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло.

 

Потерпілу хлопці залишили стікати кров’ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі. Десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала швидку.

 

Лікарі кажуть, що дівчина “родилася в сорочці”, оскільки вижила після побоїв і порізів. Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка змогла вказати на своїх нападників.

 

Підозрюваних правоохоронці затримали відповідно до статті 208 КПК. Хлопці в усьому зізналися. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільські матусі дітей з інвалідністю організували флешмоб

Наступна стаття

На Тернопільщині повісився вбивця двох жінок (Відео +18)

One Comment

    Avatar
  • А чого та дівчина поперлася з тими хлопцями горівляку хлистати. Сама спровокувала підлітків і отримала. Біда для батьків.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.