На Тернопільщині вантажівка переїхала велосипедиста. Потерпілий – у реанімації

Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу села Ліски Збаразького району. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече водій автомобіля OPEL Kadett наїхав на велосипедиста. Потерпілий раптово виїхав на проїжджу частину перед вантажівкою. Кермувальник спробував уникнути зіткнення і різко вивернув вправо. Проте зачепив двоколісний транспортний засіб лівою стороною авто.

 

Вантажівка переднім правим колесом переїхала ногу потерпілого. З відкритим переломом ноги, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення.

 

У водія вантажівки та потерпілого взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 ККУ. Повідомляє Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині повісився вбивця двох жінок (Відео +18)

Наступна стаття

ДТП на Тернопільщині: троє людей загинули, родина з Хмельниччини – у лікарні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.