На Тернопільщині селяни налякані зграєю вовків (Відео)

На Тернопільщині впродовж літа жертвами хижаків стали кілька овець, телиця та лоша. Селяни б’ють на сполох: не те, що в ліс навіть сільськими вулицями бояться ходити. Дітей з двору не випускають, а як посутеніє зачиняються в хатах.

 

Роман Миць, житель Зборівського району, на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, на якому видно зграю тварин, схожих на вовків.

«Будьте обережні!!!! Поблизу с. Висипівці зграя вовків», – написав чоловік.

Користувачі соцмережі у коментарях під постом висловили свої думки:

«Вони переходять. Їх бачили в сусідніх селах за 15 км від Висипівці. Там вони дві домашніх кози з’їли», ­­­– написав Василь Яруш.

 

Варто зазначити, що ці хижаки вперше спостерігаються настільки близько. Проте досі жодного разу вовка не було зафіксовано, лише знайдені сліди.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік викрав з підприємства 200 кілограмів металу

Наступна стаття

Створені на Тернопільщині роботи Пінзеля покажуть у 3D вимірі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.