У Тернополі квартирантка обікрала 62-річну власницю житла

У Тернополі поліціанти затримали жительку Буковини. 18-річну дівчину підозрюють у пограбуванні пенсіонерки. Молодиця винаймала у потерпілої квартиру.

 

Слідчі встановили, тернополянка здавала в оренду одну з кімнат в помешканні. Квартирантка, на перший погляд, здалася господині порядною дівчиною. Проте, за деякий час жінка помітила, що зі сховку пропав золотий ланцюжок. У крадіжці запідозрила дівчину, однак та щиро запевняла, що ніяких чужих речей не брала.
Потерпіла повірила і вирішила, що сама десь переховала виріб, а вже за декілька днів виявила відсутність дороговартісної брошки. Підозрюваної у той час не було вдома, тож господиня вирішила дочекатися юної зловмисниці.

 

Вже наступного дня злодійку згубила жадібність. Аби не виносити з дому по одній речі, вирішила викрасти сумочку, у якій власниця квартири зберігала прикраси. Крадійка дочекалася поки господиня вийде з помешкання та прихопила чуже. Однак при виході з під’їзду її застала власниця сумки. Жінка викликала поліцію.

 

У поліції повідомили, дівчина в минулому вже притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжку. Ювелірні вироби жителька сусідньої області здавала в ломбард, а гроші витрачала на власні забаганки. Затримана у скоєному зізналася. Дівчині загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Нова тернопільська турагенція втілює мрії в реальність (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік викрав з підприємства 200 кілограмів металу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.