У Тернополі з маленьких ключів створять один Великий ключ від Файного міста

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

28 вересня о 15.00 годині відбудеться відкриття оновленої вулиці В. Чорновола. Під час заходу проведуть оригінальну акцію «Символічний ключ від Файного міста» – збиратимуть старі та вже нікому не потрібні ключі. Зібрані ключики переправлять в один Великий ключ від Файного міста Тернополя.

 

«Де він, ключ від брами до Файного міста? А чому б не зробити новий з особливою енергетикою гостинності, світлої радості, любові, які так характерні для кожного тернополянина?! Ми шануємо своє і раді кожному гостеві, який приїздить до нас з добрими намірами. Ось і виникла ідея зробити Великий ключ від Файного міста Тернополя, який би ніс енергетику кожного мешканця і відкривав нам незбагненний, але такий затишний світ древнього міста», – коментує начальник управління культури і мистецтв Олександр Смик.

 

Тернополян запрошують долучатися до акції та приносити старі ключі у п’ятницю, 28 вересня, з 15.00 до 18.00 год. на вулиці В. Чорновола, – повідомляє Тернопільська міська рада.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У танець за директором. У гусятинській школі оригінально відпочивають на перервах (Відео)

Наступна стаття

На Чортківщині депутат виділила собі та чоловіку земельні ділянки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.