Пам’ять відомого тернопільського поета В. Ярмуша дочка відзначить кліпом (Відео)


28 вересня у Тернопільському драмтеатрі відбудеться благодійний творчий вечір пам’яті поета Василя Ярмуша «Розмай». Участь у ньому візьмуть студенти тернопільських вишів, школярі, діти-сироти та діти з особливими потребами.

 

Організатор та ведуча дійства – дочка митця Мирослава Ярмуш. Вечір пам’яті вона проведе з вихованцем Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру Сергієм Ткачуком.

 

Під час заходу відбудеться прем’єра кліпу на пісню «Не говори» у виконанні Володимира Трача. Автор слів В. Ярмуш, музика А. Підлужного. У кліпі знялися Мирослава Ярмуш та слабочуючі закохані тернополяни Любов Каратова та Ерік Скринник.

 

Гостям вечора запропонують придбати книжки для дітей «Кіт Мацько”. Кошти від  реалізації підуть на лікування Олександри Кравець, яка теж виступатиме на сцені.

 

Мама хлопчика з обмеженими можливостями Олена Коваль представить  4 фотопроекти #БожеЯкХочетьсяЖити. Сергій Ткачук та Софія Задорожна подивують глядачів виконанням хореографічного танцю на візку.

 

Також відбудеться презентація саундтреку до майбутнього фільму «Казка про Тебе». В ролях – Мирослава Ярмуш та актор театру та кіно Сашко Алексєєв.

 

Початок о 19.00.

 

 

Попередня стаття

Тернопільську службу автодоріг обшукують силовики

Наступна стаття

У полі неподалік Тернополя виявили тіло жителя села Соборне

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.