Після їзди дорогою Тернопіль-Львів у сотні автівок дірки в лобовому склі (Відео)

Щойно з-під коліс зустрічної вантажівки у лобове скло легківки пана Анатолія полетіли камінці. Тепер горизонт водія прикрашають візерунки. Попереду в чоловіка далека дорога закордон, хвилюється чи не затримають на митниці, через ушкодження.

На ділянці дороги Тернопіль-Львів попсувався й автомобіль Сергія. Вм’ятини на лобовому склі та дверці його Toyota Corrola з’явились тиждень тому, чоловік відразу викликав поліціянтів та зафіксував пошкодження.

– Це акт обстеження вуличної мережі, тут написано на ділянці дороги розсипано щебінь дрібної фракції, а ділянку дороги визнано аварійно-небезпечною. Директор підрядної організації, яка обслуговую дану ділянку дороги «Техно-буд-центр» сказав, що вони проводили змітання камінців, але вони досі розсипані, – розповідає водій Сергій Дмитришин.

Дрібним щебенем встелений 10-ти кілометровий відрізок шляху поблизу Зборова. З-під коліс автівок вони летять в різні сторони й ушкоджують попутні та зустрічні авто. Ушкоджень зазнали вже півсотня легковиків.

Лобове скло своєї автівки пан Дмитро вже залагодив. Дві дірки з’явились два тижні тому. Аби їх заробити заплатив дві сотні. Та каже,то вже вдруге за місяць. Тож тепер до Львова добирається польовими дорогами.

– Мені здається на цій дорозі не прокладений верхній шар, де вони поділи ці гроші я не знаю, вони просто по нижньому шару зробили поверхневу обробку оцим дрібнофракційним щебенем, – припускає водій Дмитро Наконечний.

Черги на ремонт автоскла від досвіду. Більшість автівок пошкоджені саме на дорозі Тернопіль-Львів. Майстер Ілля наголошує, навіть невеликі вм’ятини потрібно залагоджувати одразу, інакше з’являться тріщини й доведеться міняти все скло, а це чималі витрати.

Роботу Техно-буд-центру приймає служба автомобільних доріг. Чи вважають її якісною і чи відшкодовуватимуть власникам пошкоджених автівок збитки не пояснили. Протягом двох днів підготовки матеріалу до ефіру в представників служби – немає часу.

У поліції ж кермувальникам радять не перевищувати швидкість на цьому відрізку, а у разі пошкоджень викликати патрульних. Це єдиний спосіб довести справу до суду.

Наталя Борсук, Іван Козоріз, у Фокусі дня, МедіаТОР

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Пестициди у ґрунті та рослинах села Іване-Пусте – у межах норми

Наступна стаття

«Не замками єдиними», – тернополяни про туристичні місця області (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Пох
    Богдан Юлик давно отримав гроші і поділився з ким треба

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.