Студенти Шумського ПТУ, йдучи у вбиральню, ризикують травмуватися

Студенти одного з навчальних закладів Тернопільщини, йдучи у вбиральню, можуть травмуватися. Стан приміщення – аварійний і потребує капітального ремонту. Незважаючи на це, діти вимушені користуватися цією вбиральнею, адже іншої немає. Про проблему, яка виникла в Шумському професійно-технічному училищі, на сторінці у Фейсбук написав Олександр Резніченко та додав фото.

 

– Ішов пятий рік реформ, після наступного майдану! А тим часом діти Шумського ПТУ ходили в ось такий туалет!Мені чомусь здається що в якійсь Європейські та цивілізованіші країні його б давно закрили для чи то ремонту чи то знесеня і поруч поставили би тимчасовий біотуалет. Чи може то я якийсь неправильний і неправильно все розумію?, – написав Олександр Резніченко.

 

У коментарях під постом люди пишуть, що у цій вбиральні навіть вже були нещасні випадки.

– Я знаю людину, яка туди провалилась і чудом затрималася руками. А могла бути біда…, – написала Галина Іванова.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Створені на Тернопільщині роботи Пінзеля покажуть у 3D вимірі (Відео)

Наступна стаття

У Великій Березовиці водій іномарки збив велосипедиста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.