На Тернопільщині КамАЗ розчавив іномарку, постраждали троє людей

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Малий Глубочок на Тернопільщині. На автодорозі Збараж-Мусорівц не розминулося два автомобілі – КамАЗ та Renault Laguna на польській реєстрації. За попередньою інформацією, водій вантажівки, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги Renault.

 

В результаті удару іномарка опинилася під колесами КамАЗу. До лікарні з тілесними ушкодженнями потрапило троє пасажирів з легкового транспортного засобу. Усі – жителі Збаразького району.

 

У потерпілих травми різного ступеня важкості. Двох чоловіків після надання меддопомоги відпустили додому, третього госпіталізували в нейрохірургічне відділення з відкритим переломом лобної кістки голови.

 

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкогольного та наркотичного сп’яніння. Триває слідство відповідно до статті 285 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Світязі поховали двох монахів, які загинули у ДТП на Тернопільщині

Наступна стаття

Для тернополян, які перебувають на квартирному обліку, проведуть перереєстрацію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.