У Тернополі чоловік пістолетом погрожував водіям

27 вересня близько 8 години на вулиці Бродівській у Тернополі між водіями двох автомобілів на дорозі виникла конфліктна ситуація. За словами потерпілих, їхній автомобіль на мосту  з порушенням правил дорожнього руху обігнав водій  «Mercedes Vito», ледь не створивши аварійної ситуації. Вони об’їхали порушника. Проте водій мікроавтобуса  наздогнав їх і під час руху почав погрожувати предметом, схожим на пістолет.

 

Пізніше кермувальник «Mercedes Vito» наздогнав авто потерпілих та перегородив їм дорогу. Між чоловіками почалася словесна суперечка, яка переросла у штурханину. Дружина потерпілого викликала на допомогу працівників поліції.

 

Правоохоронці поспілкувалися з обома учасниками конфліктної ситуації та оглянули транспортні засоби. В автомобілі «Mercedes Vito» поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет. Його вилучили і направили на експертизу. Водій мікроавтобуса стверджує, що зброю знайшов.

 

Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту, опитують свідків події, вилучили відео з реєстраторів та зняте телефоном.

 

За даним фактом слідчі Тернопільського відділення поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до  статті 129 частини 1 Кримінального кодексу України  – погроза вбивством. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільські спортсмени завоювали п’ять медалей на змаганнях у Греції

Наступна стаття

У Тернополі дівчина викрала з магазину косметику (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.