Тернополян навчатимуть правильно вести сторінки у соцмережах і мати дохід (Відео)

Замість сніданку – стрічка новин у Facebook, замість розмов за обіднім столом – фото в Instagram. За останні десять років життя соціуму змінилося. Сьогодні, напевно, вже у кожного є чи не одна сторінка в соціальних мережах. Але, з якими цілями ними користуються? Хтось викладає світлини, хтось спілкується, читає новини, переглядає відео.., а хтось розвиває свій бренд, компанію чи бізнес.

За словами співзасновниці україномовної соцмережі «ЄСвоє» Олександри Струмчинської, навіть звичайний користувач може отримувати додатковий дохід завдяки соцмережам, не кажучи, про розвиток свого бренду. Правда, для останнього необхідні знання про поняття SMM. Нині Олександра є засновницею SMM-школи, каже, під SMM загалом розуміють просування бізнесу або персональних брендів у соціальних медіа, а це можуть бути і соцмережі, і форуми, і блоги, і найрізноманітніші платформи.

– Ми підготували програму з 12-ти занять, які вміщують комплекс усіх інструментів для популяризації свого бренду, компанії або досягнення інших цілей в соцмережах. Звісно, є й простіші методи, але не завжди вони гарантують потрібний результат, – розповідає засновниця SMM-школи Олександра Струмчинська.

Близько чотирьох років Олександра здобувала досвід у цьому напрямку. Під час навчання у її школі, каже, завдання зорієнтовані на практичні уміння. Тож, хто має бажання приєднатись, реєструйтесь на сайті SMM-школи.

 

Попередня стаття

Тернополянці зеленку в лице вилив давній знайомий у масці

Наступна стаття

30 вересня – День усиновлення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.