Управління Держархбудінспекції Тернопільщини співпрацює з органами місцевого самоврядування

В рамках співпраці управління Держархбудінспекції у Тернопільській області з органами місцевого самоврядування та з ініціативи міського голови міста Заліщики Алли Квач, виконуючий обов’язки начальника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області Роман Медвідь відвідав місто Заліщики.

 

Під час зустрічі було обговорено проблеми із самовільним будівництвом у місті, зокрема, очільника міста хвилювала ситуація з ухиленням забудовників від сплати пайової участі у розвиток населеного пункту.

 

За результатами конструктивного діалогу та після спільного об’їзду сумнівних будівництв був сформований перелік об’єктів, щодо яких міською радою будуть ініційовані позапланові перевірки.

 

Крім того, в.о. начальника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Тернопільській області роз’яснив працівникам Заліщицької міської ради норми чинного містобудівного законодавства щодо порядку залучення і розрахунку розміру пайової участі у розвиток інфраструктури населеного пункту та наголосив, що Держархбудінспекція відкрита для співпраці з органами місцевого самоврядування та готова надавати консультативну допомогу щодо реалізації містобудівних повноважень.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

 

Попередня стаття

Теребовля в заторі. Люди перекрили дорогу через бруківку (Наживо)

Наступна стаття

Тернополянці зеленку в лице вилив давній знайомий у масці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.