Відео танців директорки з учнями в школі на Тернопільщини подивилось сто тисяч (Відео)

На Тернопільщині директорка разом з учнями танцює на перервах. В одній зі шкіл Гусятина діти замість ігор на перервах танцюють зі своєю директоркою. До танців долучаються вчителі і навіть прибиральниці. Таку традицію започаткували недавно, але вже вважають її вдалою.

– Люблю свою роботу і притримуюся думки, що виховувати можна тільки власним прикладом. Навіть у танці. Це поєднання емоцій і контакту з дітьми. Танцюйте всі – це так чудово…., – каже директорка школи Олександра Демкура.

Відео танців в школі опублікували у соцмережі, його вже переглянули сто тисяч користувачів. На сторінці ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин у Фейсбуці регулярно публікують відео:

-“Танцювали всі: учні молодші і старші, директор школи Oleksandra Demkura, технічний персонал. Популярність наших перерв лише зростає!!!”.

У коментарях люди пишуть: “Супер ! Видно що вчитель (директор) на своєму місці! Усі б такі вчителі були , діти б із більшим інтузіазмом у школу ходили”.

 

Попередня стаття

Тернополяни йдуть маршем аби привернути увагу до прав тварин (НАЖИВО)

Наступна стаття

1 жовтня – День ветерана

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.