1 жовтня – День ветерана

З метою посилення уваги до потреб і проблем старшого покоління, забезпечення належного та гідного соціального захисту ветеранів 24-го вересня 2004-го року Указом Президента України був встановлений національний український «День ветерана». Свято відзначають щорічно 1-го жовтня.

 

Зараз у багатьох країнах світу державами та урядами встановлюється чітка стратегія в підтримці ветеранів та ветеранських організацій. Така позиція – незамінний інститут передового досвіду і традицій в найрізноманітніших напрямках економічного і суспільного життя всього суспільства.

 

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу тих людей, за плечима яких багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Ви і досі потрібні нашому суспільству! Зі святом Вас, дорогі ветерани! Здоров’я Вам і благополуччя!

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Відео танців директорки з учнями в школі на Тернопільщини подивилось сто тисяч (Відео)

Наступна стаття

Біля Теребовлянської міськради протест через бруківку (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.