Через ліквідацію тернопільського Апеляційного суду розгляд справ тимчасово припинили

У зв’язку з ліквідацією Апеляційного суду Тернопільської області з 1 жовтня тимчасово припиняється розгляд справ судом апеляційної інстанції. Відповідне рішення прийняте на виконання Указу Президента України від 29 грудня 2017 року №452/2017 “Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в округах”, Указу Президента №297/2018 “Про переведення суддів”.

 

Про початок роботи новоствореного Тернопільського апеляційного суду і відновлення розгляду справ судом апеляційної інстанції учасників процесів буде повідомлено додатково. Прес-служба Апеляційного суду Тернопільської області. 

 

Попередня стаття

На Теребовлянщині у пожежі згоріла пенсіонерка, чоловіка госпіталізували

Наступна стаття

Через ремонт об’їзної дороги Тернополя утворилися затори

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.