Через ремонт об’їзної дороги Тернополя утворилися затори

На об’їзній Тернополя біля Збаразького КП затор. Через ремонт дороги Р-41 керманичі десятка автівок змушені очікувати в черзі тривалий час. Зазначена траса охоплює обласний центр з півночі і з’єднує автошляхи Тернопіль – Львів та Тернопіль – Кременець.

 

Після того, як Гаївський міст став непридатним для проїзду транспорту, важчого за 8 тонн, дорога Р-41 вже кілька років є єдиним шляхом для водіїв великогабаритного транспорту. Перетнути обласний центр фури і автобуси можуть лише, скориставшись цим шляхом.

 

Роботи тут  тривають з середини серпня. Завершити ремонт дорожники планують у жовтні. Поточний середній ремонт дороги дозволить забезпечити комфортний проїзд водіїв усіх видів транспорту через усю область із Заходу на Схід.

 

Станом на 28 вересня на обході Тернополя вже влаштовули 14,5 км вирівнюючого шару та виконали регенерацію старого покриття. Верхній шар, щебенево-мастиковий асфальтобетон, влаштовали на 9 кілометрах дороги. Сьогодні в роботі задіяні 6 одиниць техніки – 3 катки, 1 автогрейдер та 1 гудронатор. Ремонтні роботи не припинятимуться  і у вихідні.

 

 

 

Попередня стаття

Через ліквідацію тернопільського Апеляційного суду розгляд справ тимчасово припинили

Наступна стаття

Бійці роти «Тернопіль» вирушили на Схід

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.