На Теребовлянщині у пожежі згоріла пенсіонерка, чоловіка госпіталізували

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Пожежа трапилася 29 вересня о 14:30 годині на Тернопільщині. На хуторі Гончарки Золотниківської ОТГ Теребовлянського району загорівся житловий будинок. Під час гасіння рятувальники виявили у будинку двох пенсіонерів. 82-річна власниця будинку була вже мертвою. Врятувати вдалося 79-річного чоловіка.

 

Потерпілого медики госпіталізували до реанімаційного відділення Теребовлянської центральної районної клінічної лікарні. У пенсіонера зафіксували опіки волосяної частини голови, шиї, спини, правого плеча, обох кистей рук, 22 % поверхні тіла.

 

Вогнем знищено покриття та перекриття житлової будівлі, а також речі домашнього вжитку на площі 80 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Повідомляє Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Біля Теребовлянської міськради протест через бруківку (НАЖИВО)

Наступна стаття

Через ліквідацію тернопільського Апеляційного суду розгляд справ тимчасово припинили

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.