Відомі українські спікери надихали тернополянок на любов і повагу до себе (Фото)

30 вересня у Concert Hall “Подоляни” в Тернополі відбулася унікальна подія для тернопільських дівчат, жінок, мамочок, дружин. Розпочався третій фестиваль Best Mama. Головна мета заходу – донести до всіх жінок, що сім’я, діти, чоловік, особистий ріст є тими напрямками, які необхідно розвивати постійно. Аби зберегти душевну рівновагу, жінці важливо розуміти істинні життєві цінності.

 

Для учасниць фестивалю Best Mama організатори провели тренінги та майстер-класи, відкрили секрети успішності та сімейного щастя. Виступали провідні спікери та фахівці. З неабиякою цікавістю тернополянки слухали єдиного спікера чоловічої статі, психолога Володимира Науменка. Книгу “жіночого гуру” “Жінки правлять світом” можна було придбати. Деяким щасливицям пощастило її виграти.

 

 

Фестиваль Best Mama – це захід для жінок, які прагнуть розвиватись, бути завжди стильними та успішними, люблячими та щасливими. Захід у Тернополі проводиться втретє. Його організаторка – тернополянка Людмила Муринська.

 

 

Перше інтернет-телебачення “МедіаТОР”  виступило інформаційним партнером фестивалю. На сторінці компанії розігрувались квитки на відвідування жіночої локації.  Переможниця Оксана Куліковська теж з радістю відвідала фест.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Що потрібно знати про субсидії: 5 популярних запитань

Наступна стаття

Восени до війська відправлять понад півтисячі юнаків з Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.