У Кременці водій на швидкості впав з мотоцикла, у чоловіка – перелом кісток тазу

Дорожньо-транспорта пригода трапилася у Кременці. 26-річний місцевий житель не впорався з курмування та на швидкості впав з мотоцикла марки Suzuki. У результаті удару об асфальт чоловік отримав численні травми.

 

Кременчанина лікарі госпіталізували у травматологічне відділення медичного закладу. У потерпілого медики зафіксували перелом кісток тазу, забій м’яких тканин грудної клітки та лівого суглобу.

 

Причини аварії встановлять правоохоронці, які в складі слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції виїжджали на місце ДТП. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі 14-річна жителька Закарпаття викрадала у людей гаманці (Відео)

Наступна стаття

У 2019 році студенти коледжів і вишів складатимуть ДПА у формі ЗНО з двох предметів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.