Вдала крадіжка спокусила черкащанина до вчинення ще 5 злочинів у Тернополі

У Тернополі правоохоронці затримали 22-річного жителя Черкащини. Чоловік пограбував шість торгових яток. Підозрюваний зізнався, спершу думав лише проїдом побувати в обласному центрі. Проте, вчинена ним перша вдала крадіжка підштовхнула його залишитися у міста. Суми збитків, завдані потерпілим, різні -від півтори до тринадцяти тисяч гривень.

 

Тернопіль мав бути лише транзитним містом на шляху до Закарпаття, – розповів правоохоронцям затриманий. Проте перша вдала злодійська вилазка додала куражу і він затримався.

 

У період з 19 по 26 вересня зловмисник скоїв шість крадіжок. Грабував пересувні ятки, з яких торгують овочами і фруктами, кавовими напоями або їжею швидкого приготування. Проникав всередину шляхом пошкодження вікон, чи зламавши замки дверей. Брав переважно готівку з каси. Деякі потерпілі заявили про зникнення техніки, зокрема, ноутбука, електронної книги та смартфона. Дещо з краденого поліціантам вдалося вилучити.

 

Зараз правоохоронці вирішують питання про оголошення 22-річному черкащанину підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У 2019 році студенти коледжів і вишів складатимуть ДПА у формі ЗНО з двох предметів

Наступна стаття

У Тернополі для людей з інвалідністю хочуть облаштувати 150-метровий пандус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.