Відстояли бруківку. Гроші, виділені на ремонт дороги в Теребовлі, повернуть в казну (Відео)

Мешканці Теребовлі протестують. У суботу – перекриття дороги, в понеділок  – пікет під міськрадою. Люди вимагають: не ставити асфальт замість бруківки. Старовинне покриття  вважають історичною цінністю і туристичною принадою.

– Переложити б краще по-новому. Покладуть асфальт, він довго не протримається,  – каже житель Теребовлі Олександр.

– Вар’ятів хватає по бруківці ганяти,  а поставте ще асфальт – буде драгрейсінг, тут кілометр дороги, вночі такі гонки будуть влаштовувати, що капець, – каже водій Ігор.

Міський голова пояснює, держава виділила кошти на асфальтне покриття, перекласти бруківку не можливо.

– Тут дороги не має нині й не буде, ви берете відповідальність, ви берете,  – каже до активістів міський голова Теребовлі Сергій Поперечний.

Представники Служби автомобільних доріг запевняють, нова дорога у центрі Теребовлі відповідатиме нормам. Активісти не вірять у якісний асфальт, тож обіцяють відстоювати історичну спадщину Княжого міста. З джерел наших журналістів, бруківку, яку зняли робітники Служби автодор покладуть назад, а 20 млн грн повернуть в держбюджет.

Попередня стаття

На Борщівщині батько розшукує сина, який вийшов з дому і пропав

Наступна стаття

«Громадський бюджет Тернополя-2019» зібрав рекордну кількість проектів

One Comment

    Avatar
  • Я хочу пiдтримати громаду Теребовлi, яка бореться за збереження
    брукiвки мiста. В далекi дитячi роки я ходив по цiй брукiвцi в школу i в
    моiй памятi зберjгся вигляд цих рiвненько виложених камiньцiв.
    Вже бiльше 60 рокiв минуло з тих часiв, коли я виiхав з Теребовлi, а дзвинкий цокiт кiньських копыт, що бiжать по цiй брукiвцi, зберiся в моiй памятi. Зберiгайте iсторичну цiннiсть рiдного мiста.
    Яцкiв Iгор Петрович, народився в Теребовлi в 1934 р.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.