Доступні тернопільські кіоски з кавою «причарували» злодія з Черкащини (Відео)


 

У Тернополі правоохоронці затримали 22-річного жителя Черкащини. Чоловік пограбував шість торгових кіосків, у яких продають каву. Підозрюваний зізнався, спершу думав лише проїздом побувати в обласному центрі. Проте, перша крадіжка у місті вдалася йому настільки легко, що він вирішив залишитися в Тернополі . Суми збитків, завдані потерпілим, різні -від півтори до тринадцяти тисяч гривень.

 

Тернопіль мав бути лише транзитним містом на шляху до Закарпаття, – розповів правоохоронцям затриманий. Проте перша вдала злодійська вилазка додала куражу і він затримався.

 

У період з 19 по 26 вересня зловмисник скоїв шість крадіжок. Грабував пересувні ятки, з яких торгують овочами і фруктами, кавовими напоями або їжею швидкого приготування. Проникав всередину шляхом пошкодження вікон, чи зламавши замки дверей. Брав переважно готівку з каси. Деякі потерпілі заявили про зникнення техніки, зокрема, ноутбука, електронної книги та смартфона. Дещо з краденого поліціантам вдалося вилучити.

 

– В період часу з 19 вересня по 26 вересня в тернопільський відділ поліції надійшло 6 заяв, що невідомі особи з торгових кіосків викрадали речі, грошові кошти, продукти харчування. Було встановлено, що до вчинення вказаних злочинів причетний житель міста Черкаси, раніше судимий за вчиення аналогічних злочинів, -розповів т.в.о. заступника начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета.

 

Зараз правоохоронці вирішують питання про оголошення 22-річному черкащанину підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

 

Попередня стаття

Мешканці Стадникової зібрались, бо незадоволені ремонтом проїжджої частини (Наживо)

Наступна стаття

Ремонт проїжджої частини на Стадникової відновлять (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.