Субсидії: тернополянам не потрібно виписувати осіб, які з ними зареєстровані, але не проживають

Аби отримати субсидії, тернополянам не потрібно виписувати осіб, які зареєстровані, але не проживають разом з ними. Згідно з “Постановою уряду №329, людина має право на субсидії навіть у випадку, якщо хтось із прописаних в її помешканні проживає і працюває в іншому місті. Тому, якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману, – заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

 

За словами народного депутата Сергія Міщенка, для оформлення субсидій “люди зараз масово виписують дітей, онуків”, які живуть в інших містах.

 

У квітні Кабінет міністрів вніс зміни в програму призначення субсидій. Зокрема, субсидіями не зможуть скористатися ті громадяни, які приховують свої статки або мають тіньову зайнятість. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають дощі і невелике похолодання

Наступна стаття

Сьогодні у Тернополі лунатимуть сирени тривоги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.